MDU4NnwwMDAwMDAwMDQ4Nnw1OA..

Särna / Gördalen

Ta chansen att bli ägare av en eller flera tomter i populära Gördalen

Skoterparadiset Gördalen - aktiv by och mycket fin natur!

 • : Tomt
 • : ÄLVDALEN GÖRDALEN 1:18, 1:19, 1:20, 1:21
 • : 1 496 kvm

I populära Gördalen saluförs nu 4 stycken tomter. Gördalen är känt för sitt fantastiska läge i Norra Dalarna -hit åker många för att åker skoter. På vintern finns det utöver skoter- och längdåkning även möjlighet att åka alpint i både Idre, Fjätervålen och Sälen. Området är mycket snösäkert och säsongen är lång. Men även i den snöfria tiden har Gördalen mycket att bjuda på: fina Görälven med bra fiske, närhet till Fulufjällets nationalpark, fina vandringsleder, bär- och svampplockning, fiske och jakt.
Gördalen är en liten by med stort engagemang för folket och turismen. Byn har en bystuga som är aktiv och erbjuder mat, dryck och event. Gördalen har en egen hemsida som beskriver flertalet aktiviteter, skoterkarta och mycket mer - ta gärna del av informationen https://www.gordalen.nu//

Ta chansen att bli ägare av en tomt för att förverkliga din fjälldröm! Du kan köpa enbart en tomt för 285 000 kr men säljaren ser även gärna om du är intresserad i hela området med alla 4 tomter - då är säljaren öppen för en diskussion om förmånliga priser för helheten.

Du är välkommen att besöka tomten när det passar dig - kontakta oss för era frågor.

Läs mer
285 000 kr
broker
Ansvarig
Kristin Jauch
Fastighetsmäklare/Grundare
Skog- och Lantbruk
Nyproduktion
Kommersiella fastigheter

+4673-84 55 341

kristin@pifastighet.se

Kontakta mig

Bilder

Kalkylator

Särna / Gördalen

Din kommande månadsutgift:

970 kr

 • Ränta (efter skattereduktion)566 kr

  För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

 • Amortering404 kr
 • Driftkostnad0 kr
 • Månadsavgift0 kr
kr
kr
kr
kr
%
kr

Anmäl intresse

  Anmäl ditt intresse via formuläret

  Karta