MDU4NnwwMDAwMDAwMDYyOHw1OA..

Idre / Fjällfoten/Idre

Byggklar hörntomt med fantastisk utsikt och bästa läge i området

Byggklar, plan och lättskött fjälltomt med områdets bästa läge. Förverkliga drömmen om att bygga din egen fjällstuga direkt!

  • : Tomt
  • : Björnvägen 24
  • : 973 kvm

Byggklar, plan hörntomt med mycket generös byggrätt på ca 195 kvm, fantastisk utsikt och bästa läge i området "Fjällfoten" mellan Idre by, golfbanan och anläggningarna Himmelfjäll och Idre Fjäll. Tomten ligger i utkanten av området på en återvändsgränd, det är mycket lugnt, ingen trafik eller genomfart och inga andra tomter som kan komma att skymma den fina utsikten.
Vatten, avlopp, el och fiber är framdraget till tomtgräns (anslutningsavgifter tillkommer), vägar och infarten till tomten är klar. Tomten är medlem i gemensamhetsanläggningen GA:29 som gäller för områdets skötsel av vägar och medlemskapet är betalt. Det finns inga krav på att börja bygga på tomten inom en viss tid.

Välkommen att besöka tomten när det passar er - kontakta oss för era frågor. Tillträdet kan ske omgående.

Här har ni närhet till alla attraktioner som året-runt-destinationen Idre har att erbjuda, med bara ett par minuter i bilen. Är ni istället ute efter lugnet så finns det precis runt hörnet, och ni kan direkt från stugan vandra, cykla njuta ut i det gröna. Både vandringsleder och skoterleden passerar direkt utanför området och det finns flera populära vattendrag för fiske i världsklass. Snösäsongen är lång och området är mycket snösäkert.

Läs mer
950 000 kr
Budgivning pågår
broker
Ansvarig
Kristin Jauch
Fastighetsmäklare

+4673-84 55 341

kristin@pifastighet.se

Kontakta mig

Bilder

Anmäl intresse

    Anmäl ditt intresse via formuläret


    Karta