MDU4NnwwMDAwMDAwMDgzNnw1OA..

Mora / Bergkarlås

Nybyggd modern villa i Bergkarlås

 • : Småhus
 • : Villa
 • : Brändanstigen 8
 • : 5

Välkommen till en nybyggd villa där varje kvadratmeter är designad med fokus på familjens behov och komfort. Denna nybyggda villa från 2023 erbjuder ett bekvämt boende med en genomtänkt planlösning, där allt är på ett plan för enkel och smidig livsstil.

Med en total yta på 147 kvm imponerar detta hem med sina rymliga och luftiga utrymmen. Du välkomnas av en öppen och inbjudande planlösning där kök, matplats och vardagsrum smälter samman vid de stora fönsterpartierna som leder ut till den privata uteplatsen. Perfekt för umgänge och avkoppling.

Denna villa erbjuder fem rum och kök, vilket ger gott om plats för familjen att trivas och växa. De två sovrummen och kontoret (möjligt sovrum) finns i bostadens ena del är perfekt anpassade för familjen. Det lyxiga masterbedroom har eget badrum och egen walk-in-closet direkt från rummet. På golvet finns heltäckningsmatta. Utgång till bostadens baksida mot skogen.

För den ultimata avkopplingen finns en bastu med direkt anslutning till en avkopplande terrass, perfekt för att njuta av lugnet och naturen omkring. Uppvärmning sker via en luft/vatten pump, vilket ger effektiv uppvärmning året runt.

Huset går i beigea och mörka toner på golv, vilket ger en modern och stilren atmosfär. Takhöjden är vältilltagen och en känsla av rymd ges direkt du kliver innanför dörren, vilket bidrar till en inbjudande och behaglig atmosfär.

Denna villa är inte bara ett hem, det är en investering i framtiden. Med ingen fastighetsskatt på nybyggda hus i 15 år från byggåret kan du njuta av alla fördelar med att äga ditt drömboende utan extra kostnader.

Kontakta oss redan idag för att boka din visning! 0250-34 000|info@pifastighet.se.

Läs mer
4 200 000 kr
ENUMS_VIEWINGS_TYPE_DATE_AND_TIME

30 Maj

Vänligen skicka in en anmälan inför visningen - välkomna

ENUMS_VIEWINGS_TYPE_DATE_AND_TIME

03 Jun

Vänligen anmäl er inför visningen! Välkommen

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig
  Ida Larsson
  Fastighetsmäklare/Grundare
  Skog- och Lantbruk
  Nyproduktion

  +4673 84 55 342

  Ida@pifastighet.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Planritning

  Kalkylator

  Mora / Bergkarlås

  Din kommande månadsutgift:

  16 772 kr

  • Ränta (efter skattereduktion)8 330 kr

   För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

  • Amortering5 950 kr
  • Driftkostnad2 492 kr
  • Månadsavgift0 kr
  kr
  kr
  kr
  kr
  %
  kr

  Anmäl intresse

   Anmäl ditt intresse via formuläret

   Karta