MDU4NnwwMDAwMDAwMDg3OHw1OA..

Orsa / Stackmora

Lantligt hus med fina tidstypiska detaljer och modern komfort! Renoverat hus i populära Stackmora

 • : Småhus
 • : Villa
 • : Burvägen 18
 • : 5

**Just nu förbereder vi en försäljning*** KONTAKTA OSS FÖR PRIVAT FÖRHANDSVISNING
Välkomna till Stackmora och Burvägen 18, här finner ni detta charmiga hus som nyligen genomgått omfattande renoveringar. Här möts gammaldags charm och moderna bekvämligheter i en perfekt harmoni, vilket skapar ett hem som är både stilrent och hemtrevligt. Läget på fastigheten är avskilt och känns privat med milsvid utsikt mot bergen!

När du kliver in i huset möts du av nyrenoverad hall med garderober, sovrum/kontor, helt nytt badrum i modern och lyxig design med badkar och dusch, vardagsrum med kamin och utgång till inglasat uterum. Vidare till husets lantliga kök, som också är nyrenoverat, erbjuder en ljus och öppen yta – perfekt för matlagning och umgänge. På bottenvåningen finner du nya, stilrena golv som harmoniserar med husets ursprungliga karaktär och bidrar till en inbjudande atmosfär.

En trappa upp bevaras husets historiska charm genom de vackra trägolven och den fina kakelugnen i sovrummet. Dessa tidstypiska detaljer ger varje rum en unik karaktär och gör detta hus till något alldeles extra. På övre plan återfinns tre sovrum. En villa för hela familjen!

Den stora tomten är en oas för naturälskare och trädgårdsentusiaster. Här finns bärbuskar och äppelträd som förser dig med färska bär och frukt under säsongen. Tomten erbjuder dessutom en fantastisk utsikt och gott om utrymme för både avkoppling och utomhusaktiviteter. Gott om plats för att utöka trädgården men till exempel ett växthus.

På tomten finns också en praktisk förvaringsbyggnad som inrymmer en bastu och dusch. Denna byggnad ger dessutom extra förvaringsutrymme.
Rymlig gäststuga i gott skick som lämpar sig perfekt för dina gäster året om!

Kontakta oss idag för att boka en visning – vi ser fram emot att välkomna dig hem till Stackmora!
Ett gård du inte får missa!

Kontakta oss: 0250-34 000 | info@pifastighet.se

Läs mer
3 400 000 kr
ENUMS_VIEWINGS_TYPE_DATE_AND_TIME

15 Jul

Välkommen på visning! Vänligen anmäl dig inför visningen.

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig
  Ida Larsson
  Fastighetsmäklare/Grundare
  Skog- och Lantbruk
  Nyproduktion

  +4673 84 55 342

  Ida@pifastighet.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Kalkylator

  Orsa / Stackmora

  Din kommande månadsutgift:

  16 569 kr

  • Ränta (efter skattereduktion)6 743 kr

   För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

  • Amortering4 817 kr
  • Driftkostnad5 009 kr
  • Månadsavgift0 kr
  kr
  kr
  kr
  kr
  %
  kr

  Anmäl intresse

   Anmäl ditt intresse via formuläret

   Karta