MDU4NnwwMDAwMDAwMDc4Mnw1OA..

Idre / Idre Fjäll

Fantastisk utsikt, uteplats och ski-in ski-out högt upp i Dähliebyn

 • : Bostadsrätt
 • : Lägenhet
 • : Dähliehöjden 14, Selita 1A
 • : 4
 • : 97 kvm
 • : 2003

Högt upp i Dähliebyn med fantastisk utsikt, uteplats och ski-in ski-out ligger denna fina lägenhet med praktisk planlösning i markplan. Med tre sovrum och sina totalt tio bäddar, två badrum och stora sociala utrymmen lämpar sig boendet för den stora och den lilla familjen. Från allrummet går man ut till den stora uteplatsen som ligger i soligt läge hela dagen och erbjuder fantastiska öppna fjällvyer. Det finns även mysig braskamin, värmande bastu, praktiskt torkskåp, 2 laddstolpar för laddning av elbil och gemensam vallabod.

Närmare till längdspår går inte - längdspåret "Fjället Runt" går bara några meter från husets baksida och närmaste alpina backe och lift ligger inom stakavstånd.
Idre Fjäll är en av Sveriges bästa året-runt-destinationer och erbjuder något för alla! Stora naturområden i omgivningarna med orörd natur, fiskevatten, vandrings- och MBT-leder, skoterleder och vildmarksliv. Centrumanläggningen på promenadavstånd från stugan har affärer, restauranger, simhall, bowling och gym. www.idrefjall.se.

Lägenheten är mycket efterfrågad i uthyrningen och generar höga uthyrningsintäkter - de sista åren låg intäkten kring ca 160 000 - 165 000 netto (efter Idre Fjäll dragit provisionen). Uthyrningsavtal med Idre Fjäll ska övertas och bokningar för säsongen finns, alltså fina intäkter direkt från början! För aktuell översikt av beläggning och hyresintäkter hänvisas till Idre Fjäll.
Lägenheten säljs möblerad och med husgeråd, redo för uthyrningen. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Läs mer
3 495 000 kr

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig
  Kristin Jauch
  Fastighetsmäklare/Grundare
  Skog- och Lantbruk
  Nyproduktion
  Kommersiella fastigheter

  +4673-84 55 341

  kristin@pifastighet.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Planritning

  Kalkylator

  Idre / Idre Fjäll

  Din kommande månadsutgift:

  14 840 kr

  • Ränta (efter skattereduktion)6 932 kr

   För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

  • Amortering4 951 kr
  • Driftkostnad2 957 kr
  • Månadsavgift0 kr
  kr
  kr
  kr
  kr
  %
  kr

  Anmäl intresse

   Anmäl ditt intresse via formuläret

   Karta