MDU4NnwwMDAwMDAwMDU4NXw1OA..

Idre / Idre Fjäll

Dähliehöjden Bergänget 1A - ett läge i toppklass med hänförande utsikt och aktiviteter runt knuten!

Lägenheten är renoverad och ligger i ett av Idre Fjälls mest attraktiva områden. Aktiviteter i anslutning till bostaden, magisk utsikt och mycket goda uthyrningsmöjligheter.

 • : Bostadsrätt
 • : Lägenhet
 • : Dähliehöjden 2 - Bergänget 1A
 • : 5
 • : 84 kvm
 • : 2006

Nu har du chansen att förvärva en renoverad lägenhet på markplan med 8 bäddar som har fyra sovrum, varav två med dubbelsängar, allrum med matplats, TV och soffa, ett välutrustat kök, två badrum och en bastu. Från allrummet har man utgång till en uteplats med underbar utsikt. Skidförråd och parkeringsplats med motorvärmaruttag ingår. Laddstation för elbilar finns på Idre Fjäll men det finns även en möjlighet att installera en laddstolpe.
Lägenheten är mycket efterfrågad i uthyrningen och generar höga uthyrningsintäkter -det sista året var intäkten 230 000:- brutto (innan Idre Fjälls provision). Uthyrningsavtal med Idre Fjäll ska övertas och bokningar för säsongen finns, alltså fina intäkter direkt från början! För aktuell översikt av beläggning och hyresintäkter hänvisas till Idre Fjäll.
Lägenheten säljs möblerad och med husgeråd, redo för uthyrningen. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Får en känsla för läget i toppklass med vår inspirationsvideo. https://www.youtube.com/watch?v=7RQoL2Fg9LQ/

Huset Bergänget är beläget på höjden i Dähliebyn på Idre Fjälls Sydvästra sluttning. Läget är fantastiskt och ger utsikt mot svenska- och Norska fjällen och är i direkt anslutning till Idre Fjälls Stugbybacken och Dalarnas längsta, längdspår och MTB-leder. Idre Fjäll är en året-runt-destination och erbjuder något för alla. De milslånga längdspåren, flera alpina nedfarter i olika nivåer som under sommaren förvandlas till ett paradis för cykelentusiaster och vandringsleder. Stora naturområden i omgivningarna med orörd natur, fiskevatten, skoterleder och vildmarksliv. Idre Fjäll expanderar och har storslagna planer på utbyggnation av hela destinationen med nya nedfarter, liftar, restauranger och mycket mer.

Läs mer
3 900 000 kr

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig
  Kristin Jauch
  Fastighetsmäklare/Grundare
  Skog- och Lantbruk
  Nyproduktion
  Kommersiella fastigheter

  +4673-84 55 341

  kristin@pifastighet.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Planritning

  Kalkylator

  Idre / Idre Fjäll

  Din kommande månadsutgift:

  13 260 kr

  • Ränta (efter skattereduktion)7 735 kr

   För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

  • Amortering5 525 kr
  • Driftkostnad0 kr
  • Månadsavgift0 kr
  kr
  kr
  kr
  kr
  %
  kr

  Anmäl intresse

   Anmäl ditt intresse via formuläret

   Karta