MDU4NnwwMDAwMDAwMDczNHw1OA..

Idre / Idre Fjäll

Fjällripan 1 - fantastiskt läge i Dähliebyn med stor altan och underbar fri utsikt

 • : Bostadsrätt
 • : Lägenhet
 • : Dähliehöjden Fjällripan 1A
 • : 4
 • : 97 kvm
 • : 2003

Mysig lägenhet i fantastiskt läge på höjden i Dähliebyn med stor altan och underbar fri utsikt. Lägenheten ligger i markplan och har hela 10 bäddar fördelat på två sovrum med vardera 2 våningssängar samt ett rum med dubbelsäng. Öppen planlösning i allrummet med matplats, braskamin, TV - hörna med plats för alla och utgång till den stora altanen. Välutrustat kök med spis, diskmaskin, micro, kyl och frys. Mycket praktiskt med två WC och duschar, även bastu, torkskåp, förråd för skidor och utemöbler och gemensam vallabod finns - vad mer kan man önska!

Huset Fjällripan ligger i närheten till pisten Stugbybacken och Dalarnas längsta, milsvida längdspår, MTB-leder och vandringsleder. Idre Fjäll är en av Sveriges bästa året-runt-destinationer och erbjuder något för alla! Stora naturområden i omgivningarna med orörd natur, fiskevatten, skoterleder och vildmarksliv. Centrumanläggningen på promenadavstånd från stugan har affärer, restauranger, simhall, bowling och gym. www.idrefjall.se.

Lägenheten är mycket efterfrågad i uthyrningen och generar höga uthyrningsintäkter - de sista åren låg intäkten kring ca 200 000:- brutto (innan Idre Fjälls provision). Uthyrningsavtal med Idre Fjäll ska övertas och bokningar för säsongen finns, alltså fina intäkter direkt från början! För aktuell översikt av beläggning och hyresintäkter hänvisas till Idre Fjäll.
Lägenheten säljs möblerad och med husgeråd, redo för uthyrningen. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Läs mer
3 250 000 kr

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig
  Kristin Jauch
  Fastighetsmäklare/Grundare
  Skog- och Lantbruk
  Nyproduktion
  Kommersiella fastigheter

  +4673-84 55 341

  kristin@pifastighet.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Planritning

  Kalkylator

  Idre / Idre Fjäll

  Din kommande månadsutgift:

  11 239 kr

  • Ränta (efter skattereduktion)6 446 kr

   För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

  • Amortering4 604 kr
  • Driftkostnad189 kr
  • Månadsavgift0 kr
  kr
  kr
  kr
  kr
  %
  kr

  Anmäl intresse

   Anmäl ditt intresse via formuläret

   Karta