MDU4NnwwMDAwMDAwMDg3Mnw1OA..

Sörsjön / Sörsjön by

Charmigt hus med ljust allrum, häftig kamin och bastu i Sörsjön by nära skoterled

 • : Småhus
 • : Villa
 • : Dalenvägen 128
 • : 4

I Sörsjön by nära älven Fulan och skoterled säljs ett charmigt hus som har ljust allrum med utsikt över skogen, tre sovrum, häftig kamin, värmande bastu och solig altan. Stugan har en praktisk planlösning med ett kök med matplats, matsal som är öppet mot allrummet med den häftiga kaminen vid genomgången, duschrum med bastu samt separat toalett, ett sovrum på nedre plan och två sovrum på övre plan. Alla sovrum har dubbelsäng och förvaring. Säljaren har löpande utfört renoveringar och stugan värms energieffektivt med luft-värmepump och kamin. Huset har en praktisk källare med gott om plats för förvaring och en liten verkstadsdel där man även kan valla sina skidor. Vid det f.d. stallet som rymmer vedförvaring och skotergarage finns det bord med bänkar för mysiga grillkvällar.

Om du älskar natur och ett aktivt friluftsliv har du allt som behövs i närheten. Det finns möjlighet till bad både i älven och vid den fina badplatsen med sandstrand och hopptorn, fiske och paddling på sommaren och närhet till skoterleder och längdspår vintertid. På hösten är vandring, cykling, bär- och svampplockning populärt. Till Sälenfjällen är det 3,5 mil och till Näsfjällets bara 1 mil.
Sörsjön är en levande och aktiv by med många yngre familjer som satsar på orten, det finns restaurang, spa och gym, lanthandel och bensinmack.

Merparten av Inventarierna ingår, tillträdet kan ske enligt överenskommelse. Välkommen på visning!

Läs mer
675 000 kr
Budgivning pågår
ENUMS_VIEWINGS_TYPE_DATE_AND_TIME

24 Maj

Bokad visning - varmt välkommen med din visningsanmälan!

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig
  Kristin Jauch
  Fastighetsmäklare/Grundare
  Skog- och Lantbruk
  Nyproduktion
  Kommersiella fastigheter

  +4673-84 55 341

  kristin@pifastighet.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Kalkylator

  Sörsjön / Sörsjön by

  Din kommande månadsutgift:

  4 453 kr

  • Ränta (efter skattereduktion)1 339 kr

   För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

  • Amortering956 kr
  • Driftkostnad2 158 kr
  • Månadsavgift0 kr
  kr
  kr
  kr
  kr
  %
  kr

  Anmäl intresse

   Anmäl ditt intresse via formuläret

   Karta