MDU4NnwwMDAwMDAwMDg2OXw1OA..

Särna / Kringelfjorden

Stuga med kamin, stor altan, skotergarage och vallabod i populära Kringelfjorden

 • : Småhus
 • : Villa
 • : Fiskartorpsvägen 68
 • : 4

I populära Kringelfjorden säljs en välskött, utbyggd stuga med kamin, stor altan, skotergarage och vallabod. Genom utbyggnationen erbjuder stugan tre sovrum, varav ett med dubbelsäng och ett rymligt, ljust och mysigt allrum med braskamin och utgång till den stora altanen. Under den tillbyggda delen finns utrymme för förvaring. Skotergaraget med värmefläkt har en verkstadsdel eller vallabod med isolerglasfönster och isolerade väggar och tak. Fastigheten har ett fint läge mot grönområdet och är väl utnyttjat och stugan har genomgått omfattande renoveringar.

Populära Kringelfjorden har ett stort utbud av friluftsliv och utomhusaktiviteter. Här finns skidspår, skoterleder, fiskevatten, bärmarker och mycket mer. Endast 30 min med bil till de alpina anläggningarna Idre fjäll, Idre Himmelfjäll och Fjätervålen. Även skidanläggningarna i Sälenområdet finns inom rimligt avstånd.
I Kringelfjorden finns en samfällighetsförening med egen hemsida som är värd ett besök: http://kringelfjordens-stugby.se

Välkommen att boka din visning med oss!

Läs mer
1 795 000 kr
Kontakta mäklaren för visning

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig
  Kristin Jauch
  Fastighetsmäklare/Grundare
  Skog- och Lantbruk
  Nyproduktion
  Kommersiella fastigheter

  +4673-84 55 341

  kristin@pifastighet.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Planritning

  Kalkylator

  Särna / Kringelfjorden

  Din kommande månadsutgift:

  8 216 kr

  • Ränta (efter skattereduktion)3 560 kr

   För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

  • Amortering2 543 kr
  • Driftkostnad2 113 kr
  • Månadsavgift0 kr
  kr
  kr
  kr
  kr
  %
  kr

  Anmäl intresse

   Anmäl ditt intresse via formuläret

   Karta