MDU4NnwwMDAwMDAwMDY1MHw1OA..

Idre / Fjällfoten/Idre

Nyproducerad bostadsrätt - parhushälft med kamin, bastu, uteplats, skidbod

 • : Bostadsrätt
 • : Parhus
 • : Glitterstigen 10B
 • : 5
 • : 75 kvm
 • : 2021

Välkommen till en väldisponerad bostadsrätt i Idre, en parhushälft med kamin, bastu, uteplats, skidbod. Här erbjuds 75 kvm och totalt 8 bäddar som fördelar sig över två plan. Bostaden är mysig och har en varm och härlig känsla. Tillsammans med vänner och familj kan ni njuta av trevliga middagar efter en hel dag med aktiviteter i det välkomnande köket med matplats och soffgrupp framför mysig kamin i anslutning. Härifrån nås även den egna uteplatsen. Vidare på entréplan återfinns ett sovrum med dubbelsäng och ett med våningssäng, badrum som är helkaklat, en värmande bastu och praktisk tvättmaskin! På övre plan finns ett "familjerum" med dubbelsäng och våningssäng, ett allrum och ytterligare ett badrum. Bostaden har flertalet fönster som ger ett fint ljusinsläpp.

Idre utvecklas och expanderar hela tiden! Nytt för i år är den nya skidbussen som stannar precis utanför området och tar dig till alla skidanläggningar, Idre Fjäll, Idre Himmelfjäll och Fjätervålen. Om du en dag känner för att åka på ett nytt äventyr så kan du ta bussen till fantastiska Grövelsjön! Du har egen parkering vid bostaden så nu kan du lämna bilen hemma. Läs mer om avgångar här: https://www.skidbussen.se/.

Glitterstigen ligger på höger sida när du åker från Idre by upp mot fjällanläggningarna. Ett område som expanderar och här växer nya bostadsrätter fram. Området är naturnära och du kan ta dig till SONDS 180 milslånga skoterleder från huset. På sommaren förvandlas det naturen till fina cykel och vandringsleder. Du får fullt med aktiviteter i närområdet både sommar och vinter. Sedan är Idre Fjäll en stor anläggning vinter som sommar. En utvändig skidbod ger utrymme för dina friluftsartiklar.

Vissa möbler kan följa med vid köpet. Tillträdet kan ske enligt överenskommelse. Det föreligger inget uthyrningsavtal så man kan disponera lägenheten helt fritt.

Upplev denna bostad på plats med oss! Vi bokar en tid med dig för visning. Tills dess kan du ta del av den digitala visningen i annonsen!

Läs mer
2 695 000 kr

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig
  Kristin Jauch
  Fastighetsmäklare/Grundare
  Skog- och Lantbruk
  Nyproduktion
  Kommersiella fastigheter

  +4673-84 55 341

  kristin@pifastighet.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Planritning

  Kalkylator

  Idre / Fjällfoten/Idre

  Din kommande månadsutgift:

  10 431 kr

  • Ränta (efter skattereduktion)5 345 kr

   För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

  • Amortering3 818 kr
  • Driftkostnad1 268 kr
  • Månadsavgift0 kr
  kr
  kr
  kr
  kr
  %
  kr

  Anmäl intresse

   Anmäl ditt intresse via formuläret

   Karta