MDU4NnwwMDAwMDAwMDUyOXw1OA..

Idre / Fjällfoten/Idre

Nyproducerad bostadsrätt med hela 68 kvm, 8 bäddar i ett naturnära område!

 • : Bostadsrätt
 • : Parhus
 • : Glitterstigen 2A
 • : 4
 • : 68 kvm
 • : 2021

Välkommen till en väldisponerad bostadsrätt i Idre, här erbjuds 68 kvm som fördelar sig över två plan. Bostaden är mysig och har en varm och härlig känsla. Tillsammans med vänner och familj kan ni njuta av trevliga middagar efter en hel dag med aktiviteter i det välkomnande köket med matplats och soffgrupp i anslutning. Härifrån nås även altanen. Vidare på entréplan återfinns ett sovrum med dubbelsäng, badrum som är helkaklat med tvättmaskin och har värmande bastu! På övre plan finns två sovrum till varav ena med våningssäng och ett mindre allrum. Bostaden har flertalet fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Det finns totalt 8 bäddar fördelat på de tre sovrummen, två stycken med dubbelsäng och ett "familjerum" med dubbelsäng och våningssängar. Uppvärmning sker via en frånluftsvärmepump med golvvärme.

Idre utvecklas och expanderar hela tiden! Nytt för i år är den nya skidbussen som stannar precis utanför området och tar dig till alla skidanläggningar, Idre Fjäll, Idre Himmelfjäll och Fjätervålen. Om du en dag känner för att åka på ett nytt äventyr så kan du ta bussen till fantastiska Grövelsjön! Du har egen parkering vid bostaden så nu kan du lämna bilen hemma. Läs mer om avgångar här: https://www.skidbussen.se/.

Fjällfoten ligger på vänster sida när du åker från Idre by upp mot fjällanläggningarna. Ett område som expanderar och här växer nya bostadsrätter fram. Området är naturnära och du kan ta dig till SONDS 180 milslånga skoterleder från huset. På sommaren förvandlas det naturen till fina cykel och vandringsleder. Du får fullt med aktiviteter i närområdet både sommar och vinter. Sedan är Idre Fjäll en stor anläggning vinter som sommar.

Bostaden säljes möblerad - vilket gör att ni kan nyttja bostaden redan från första stund!

Upplev denna bostad på plats med oss! Vi bokar en tid med dig för visning. Tills dess kan du ta del av den digitala visningen i annonsen!

Läs mer
2 875 000 kr
Kontakta mäklaren för visning

  Anmälan visning


  broker
  Ansvarig
  Ida Larsson
  Fastighetsmäklare

  +46738 455 342

  Ida@pifastighet.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Planritning

  Anmäl intresse

   Anmäl ditt intresse via formuläret


   Karta