MDU4NnwwMDAwMDAwMDg3Nnw1OA..

Särna / Särna

Tomt i natursköna Särna på hela 2512 kvm nära Mickeltemplet och skoterled

 • : Tomt
 • : Särnabyn 58:16

Välkommen till din drömtomt mitt i natursköna Särna! Denna trevliga tomt på hela 2512 kvadratmeter erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt eget paradis mitt i naturens famn.

Låt dig förtrollas av den orörda naturen som omger tomten, där du har direkt tillgång till elljusspår och Mickeltemplets skidbacke bara en kort promenad från din framtida fastighet. Oavsett om det är skidåkning på vintern eller vandring och cykling på sommaren så finns äventyret alltid nära till hands.

Med närheten till butiker, skola och förskola får du en perfekt kombination av avskildhet och bekvämlighet. Efter en dag fylld med aktiviteter i naturen kan du återvända till din lugna oas och njuta av lugnet och friden som bara ett sådant här läge kan erbjuda. Ta chansen att bli en del av Särnas gemenskap och upplev allt det fantastiska som Dalarna har att erbjuda. Från Särna tar man sig enkelt med bilen till olika stora alpinanläggningar i närheten: Fjätervålen, Idrefjäll, Sälenfjällen.

Denna tomt är mer än bara mark – det är en möjlighet att förverkliga dina drömmar och skapa ett hem där du kan trivas och växa. På 70-talet har ett bygglov beviljats för ett fint 1-plans bostadshus och möjligheten till att stycka tomten i två har diskuterats. Potentialen är stor. Man kan satsa ännu större och förvärva även granntomten som är också till salu.

Tomten saknar VA idag men ligger inom det kommunala VA-nätet, anslutning till el är möjligt, fiber finns i närheten. Tillträdet sker enligt överenskommelse.
Välkommen att besöka tomten när det passar er. Kontakta oss idag för mer information och för att börja din resa mot att äga din alldeles egna plats mitt i denna fantastiska natur!
0253- 31 000 | info@pifastighet.se

Läs mer
295 000 kr
broker
Ansvarig
Kristin Jauch
Fastighetsmäklare/Grundare
Skog- och Lantbruk
Nyproduktion
Kommersiella fastigheter

+4673-84 55 341

kristin@pifastighet.se

Kontakta mig

Bilder

Kalkylator

Särna / Särna

Din kommande månadsutgift:

1 003 kr

 • Ränta (efter skattereduktion)585 kr

  För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

 • Amortering418 kr
 • Driftkostnad0 kr
 • Månadsavgift0 kr
kr
kr
kr
kr
%
kr

Anmäl intresse

  Anmäl ditt intresse via formuläret

  Karta