MDU4NnwwMDAwMDAwMDc5NXw1OA..

Idre / Idre Fjäll - Hjelmbacken

En av de största tomter med svårslagen utsikt i Idre Fjälls exklusiva område Hjelmbacken

 • : Tomt
 • : Hjelmbackevägen 22
 • : 1 304 kvm

Nu finns chansen att förvärva en av Hjelmbackens största och finaste tomter - en hörntomt på hela 1304 kvm med svårslagen utsikt.

Välkommen till nya området Hjelmbacken och dess magiska placering på fjället! Tomten är en hörntomt om 1304 kvm och har ett enastående läge med fri utsikt. Hjelmbacken ligger ca 750 meter över havet och på solsidan av fjället. I anslutning till tomten går backarna ”Dalarnas Längsta” och ”Stugbybacken” som du enkelt tar dig till. Även längdspåret "Fjället runt" finns nära tomten.

Idre Fjäll är inte bara ett vinterparadis med många aktiviteter när minusgraderna är många. Här satsas det mycket på sommarsäsong med MTB leder, vandring, höghöjdsbana m.m. Vid centrum på Idre Fjäll finns matbutik, sport shop och flertalet restauranger.

Vill du ha fler äventyr och känner en dag för att lämna cykel eller skidorna vid stugan har Idre mycket fin natur i området. Fiskevatten för ädelfiske eller pimpelfiske, milslånga skoterleder som tar dig till bla till Himmelfjäll, Grövelsjöfjällen, Fjätervålen, vandring med svampplockning eller att umgås i aktivitetscenter på Idre med bad, bowling m.m.
Välkommen till Idre Fjäll - Låt äventyret börja. www.idrefjall.se

V/A, el och fiber finns redan framdraget till tomtgräns!
Detaljplanen tillåter en generös byggyta på 200 kvm med en till två lägenheter. Som tomtägare är du fri att välja leverantör av hus alternativt bygga på egen hand.

Välkommen att besöka tomten när det passar er - kontakta oss för era frågor.

Läs mer
broker
Ansvarig
Kristin Jauch
Fastighetsmäklare/Grundare
Skog- och Lantbruk
Nyproduktion
Kommersiella fastigheter

+4673-84 55 341

kristin@pifastighet.se

Kontakta mig

Bilder

Kalkylator

Idre / Idre Fjäll - Hjelmbacken

Din kommande månadsutgift:

9 512 kr

 • Ränta (efter skattereduktion)5 454 kr

  För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

 • Amortering3 896 kr
 • Driftkostnad162 kr
 • Månadsavgift0 kr
kr
kr
kr
kr
%
kr

Anmäl intresse

  Anmäl ditt intresse via formuläret

  Karta