MDU4NnwwMDAwMDAwMDg0MXw1OA..

Idre / Idre Fjäll - Hjelmbacken

Välkommen till Hjelmbacken - "Gräddhyllan" på Idre Fjäll och dess magiska placering på fjället

 • : Tomt
 • : Hjelmbackevägen 23
 • : 1 047 kvm

På "Gräddhyllan" Hjelmbacken som det mest exklusiva området heter på Idre Fjälls sydvästra sluttning finns nu chans att köpa en tomt om 1047 kvm som sluttar mot utsikten. Området ligger ca 750 meter över havet och har en svårslagen utsikt! Ski-in-Ski-out läge med längdspåren som går runt området och som tar dig smidigt till de alpina nedfarter ”Dalarnas Längsta” och ”Stugbybacken”.
Tomten erbjuder ett fantastiskt läge med skogen på baksidan och tomten sluttar mot utsikten. Här kan du förverkliga ditt drömboende!

Idre Fjäll är inte bara ett vinterparadis med många aktiviteter när minusgraderna är många. Här satsas det mycket på sommarsäsong med MTB leder, vandring, höghöjdsbana m.m. Vid centrum på Idre Fjäll finns matbutik, sport shop och flertalet restauranger.

Vill du ha fler äventyr och känner en dag för att lämna cykel eller skidorna vid stugan har Idre mycket fin natur i området. Fiskevatten för ädelfiske eller pimpelfiske , milslånga skoterleder som tar dig till bla Himmelfjäll, Grövelsjöfjällen, Fjätervålen, vandring med svampplockning eller umgås i aktivitetscenter på Idre med bad, bowling m.m.
Välkommen till Idre Fjäll - Låt äventyret börja. www.idrefjall.se

V/A, el och fiber finns redan framdraget till tomtgräns!
Detaljplanen tillåter en generös byggyta på 200 kvm med en till två lägenheter. Som tomtägare är du fri att välja leverantör av hus alternativt bygga på egen hand.

Välkommen att besöka tomten när det passar er - kontakta oss för era frågor.

Läs mer
3 495 000 kr
broker
Ansvarig
Kristin Jauch
Fastighetsmäklare/Grundare
Skog- och Lantbruk
Nyproduktion
Kommersiella fastigheter

+4673-84 55 341

kristin@pifastighet.se

Kontakta mig

Bilder

Kalkylator

Idre / Idre Fjäll - Hjelmbacken

Din kommande månadsutgift:

12 045 kr

 • Ränta (efter skattereduktion)6 932 kr

  För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

 • Amortering4 951 kr
 • Driftkostnad162 kr
 • Månadsavgift0 kr
kr
kr
kr
kr
%
kr

Anmäl intresse

  Anmäl ditt intresse via formuläret

  Karta