MDU4NnwwMDAwMDAwMDkyNnw1OA..

Idre

Toppläge på Idre Fjäll, bygglov för stuga finns redan klart!

 • : Tomt
 • : Hjelmbackevägen 34

Välkomna till ett toppläge på Idre Fjäll! Nu saluförs en tomt om 1022 kvm med godkänt bygglov. Tomten ger fin utsikt mot bergen och i anslutning till tomten går backarna ”Dalarnas Längsta” och ”Stugbybacken” som du enkelt tar dig till. Även längdspåret "Fjället runt" finns nära tomten.

Här finns det en möjlighet att bygga ett hus om 193, 2 kvm och ett tillhörande förråd om ca 30 kvm med godkänt bygglov. Ritningar och mer information finns under dokument. Du kan även välja ett annat hus om du önskar det! Detaljplanen tillåter en generös byggyta på 200 kvm med en till två lägenheter.

Idre Fjäll är mer än bara ett vinterparadis med många aktiviteter när minusgraderna är många. Här satsas det mycket på sommarsäsong med MTB leder, vandring, höghöjdsbana m.m. Vid centrum på Idre Fjäll finns matbutik, sport shop och flertalet restauranger.

Vill du ha fler äventyr och känner en dag för att lämna cykel eller skidorna vid stugan har Idre mycket fin natur i området. Fiskevatten för ädelfiske eller pimpelfiske, milslånga skoterleder som tar dig till bla till Himmelfjäll, Grövelsjöfjällen, Fjätervålen, vandring med svampplockning eller att umgås i aktivitetscenter på Idre med bad, bowling m.m.
Välkommen till Idre Fjäll - Låt äventyret börja. www.idrefjall.se

V/A, el och fiber finns redan framdraget till tomtgräns!

Välkommen att besöka tomten när det passar dig! kontakta oss för mer information: 0253-310000.

Läs mer
3 495 000 kr
broker
Ansvarig
Ida Larsson
Fastighetsmäklare/Grundare
Skog- och Lantbruk
Nyproduktion

+4673 84 55 342

Ida@pifastighet.se

Kontakta mig

Bilder

Kalkylator

Idre

Din kommande månadsutgift:

11 883 kr

 • Ränta (efter skattereduktion)6 932 kr

  För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

 • Amortering4 951 kr
 • Driftkostnad0 kr
 • Månadsavgift0 kr
kr
kr
kr
kr
%
kr

Anmäl intresse

  Anmäl ditt intresse via formuläret

  Karta