MDU4NnwwMDAwMDAwMDc3MXw1OA..

Idre / Idre Himmelfjäll

Smakfullt inredd lägenhet med bastu, uteplats och bästa ski-in-ski-out läge på Idre Himmelfjäll

 • : Bostadsrätt
 • : Lägenhet
 • : Jupitervägen 14 - F1
 • : 4
 • : 84 kvm
 • : 2021

På Himmelfjäll har du chansen att köpa en mycket smakfullt inredd lägenhet med fantastisk planlösning, bastu och uteplats som ligger direkt intill Sagaliften och nedfarten Trolltrillet. Lägenheten F1 på Jupitervägen 14 ligger i Jupiterområdet, nära till allt - du ser liften och längdspåret från fönstret och har gångavstånd till restaurangen Renen & Älgen. Här behöver du inte bilen för att tar dig runt. Huset blev inflyttningsklart vid årsskifte 2021/2022 och säljaren har inrett lägenheten med mycket fin fjällkänsla och köparen får överta merparten av inventarierna utan extra kostnad!
Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök med mysig kamin bjuder in till umgänge efter en hel dag med aktiviteter. Eller så sitter ni på uteplatsen i soligt sydvästläge med en kopp kaffe. 6-8 bäddar rymmer de väl disponerade 84 kvm med fyra rum och kök och två badrum med bastu. Även teknikrum med värmepump, torkskåp och tvättmaskin inklusive torktumlare finns. Säljaren har installerat en smart elbilsladdare som går att fjärrstyra för hyresgäster och har fixat en privat del i det separata skidförrådet.

Lägenheten är efterfrågad i uthyrningen och generar bra uthyrningsintäkter - de sista 1,5 åren låg intäkten kring ca 120 000 kr netto (efter Himmelfjälls provision). Uthyrningsavtal med Himmelfjäll ska övertas och bokningar för säsongen finns, alltså fina intäkter direkt från början! För aktuell översikt av beläggning och hyresintäkter hänvisas till Himmelfjäll.
Lägenheten säljs möblerad och med husgeråd, redo för uthyrningen. Säljaren tar med sig några prydnadsföremål och personliga tillhörigheter. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Bo i Sveriges nyaste skidanläggning - det fantastiska Idre Himmelfjället ligger i trolsk dalaskog med vackra vyer och slingriga nedfarter.
Idre bjuder på Sveriges största åretruntanläggning och är välkänt för såväl alla sorters vinteraktiviteter: utförs- och längdskidåkning, skoter, snöskovandring, hundspannsturer som möjlighet till mycket omväxlande barmarksaktiviteter: fjällvandring, bär- och svampplockning, kanot, fiske (även flugfiske!), jakt, ridning, cykling, padel och golf på "Sveriges vackraste golfbana".

Läs mer
3 195 000 kr

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig
  Kristin Jauch
  Fastighetsmäklare/Grundare
  Skog- och Lantbruk
  Nyproduktion
  Kommersiella fastigheter

  +4673-84 55 341

  kristin@pifastighet.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Planritning

  Kalkylator

  Idre / Idre Himmelfjäll

  Din kommande månadsutgift:

  13 851 kr

  • Ränta (efter skattereduktion)6 337 kr

   För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

  • Amortering4 526 kr
  • Driftkostnad2 988 kr
  • Månadsavgift0 kr
  kr
  kr
  kr
  kr
  %
  kr

  Anmäl intresse

   Anmäl ditt intresse via formuläret

   Karta