MDU4NnwwMDAwMDAwMDU1Mnw1OA..

Orsa / Trunna

Familjevilla i ett bra område i Orsa

Bo i ett trevligt villaområde i ett hus med stor potential!

 • : Småhus
 • : Villa
 • : Käckvägen 12
 • : 5
 • : 128 kvm
 • : 1 729 kvm
 • : 1937

Bergvärme, 3-glasfönster, stor tomt, bra område - är bara några fördelar med denna trevliga villa!

Välkomna till Käckvägen 12 i Orsa. Här möts ni av en familjevilla med stor härlig tomt! Huset har stor potential att bli ett hem många år framöver. Stora investeringar har gjorts i bostaden såsom tilläggsisolerat fasaden, nya 3-glasfönster, renoverat dusch på övre plan och installerat effektiv uppvärmning, bergvärme med vattenburet system. Fasaden är i plåt och är underhållsfri. Bostaden erbjuder ett rymligt kök med skafferi, vardagsrum med stora fönster och värmande kamin samt ett sovrum/kontor. På övre plan återfinns tre möjliga sovrum varav ena har varit ett kök tidigare och här finns en vedspis, dusch, wc och utgång till balkong med utsikt över tomten. I källarplan finns goda ytor med förvaring, ett extra rum som är inrett och ett äldre badrum med renoveringsbehov.

På tomten finns ett kallgarage som har plats för gräsklippare och andra trädgårdsredskap samt förråd eller arbetsplats. Växthus ingår även i överlåtelsen.

Söker du ett hem i ett trevligt villaområde med närhet till Orsa centrum, aktiviteter och ett hus att sätta din egen prägel på? Då är Käckvägen 12 något för dig! Bostaden är besiktigad och du kan ta del av dokumentet under "dokument och länkar".

Välkommen på visning!

Läs mer
1 500 000 kr
Kontakta mäklaren för visning
ENUMS_VIEWINGS_TYPE_DATE_AND_TIME

30 Jan

Välkommen på visning!

ENUMS_VIEWINGS_TYPE_DATE_ONLY

01 Feb

Kontakta oss för tidsinformation. 0250-34 000.

  Anmälan visning


  broker
  Ansvarig
  Ida Larsson
  Fastighetsmäklare

  +46738 455 342

  Ida@pifastighet.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Anmäl intresse

   Anmäl ditt intresse via formuläret


   Karta