MDU4NnwwMDAwMDAwMDg4N3w1OA..

Särna/Fjätervålen / Fjätervålen

Mysig fjällstuga med solig altan på stor, lättskött hörntomt

 • : Småhus
 • : Villa
 • : Källstigen 6
 • : 3

På en stor, lättskött hörntomt ligger denna mysiga fjällstuga med solig takad altan med utsikt över anläggningen. Från den soliga altanen kliver du in i hallen med bra förvaring. Allrummet är öppet mot kök och inrymmer soffa och en mysig öppen spis. Från matplatsen ser du ut över den stora tomten. Det finns två sovrum, varav ett med dubbelsäng och ett med våningssäng. I anslutning till badrummet som totalrenoverades ca 2007 finns värmande bastu. Med separat entré vid husets kortsida har du tillgång till ett förråd och på tomten ligger ett litet hus där säljaren har en extrastor frys. Om man önskar att hyra ut kan stugan genera mycket goda uthyrningsintäkter, efterfrågan har varit mycket bra.

I Fjätervålen hittar ni skidåkning för alla: 18 fina pister och 48 km längdspår, allt välpreparerat för alla typer av skidåkare. Anläggningen som bara är ca 3 km från huset är mycket snösäkert. Även skoteråkning och vandring är mycket populärt. Läs mer på www.fjatervalen.se

Välkommen på visning!

Läs mer
2 250 000 kr
ENUMS_VIEWINGS_TYPE_DATE_ONLY

18 Jul

Kontakta oss för tidsinfo och bokning - varmt välkommen med din visningsanmälan!

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig
  Kristin Jauch
  Fastighetsmäklare/Grundare
  Skog- och Lantbruk
  Nyproduktion
  Kommersiella fastigheter

  +4673-84 55 341

  kristin@pifastighet.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Kalkylator

  Särna/Fjätervålen / Fjätervålen

  Din kommande månadsutgift:

  9 796 kr

  • Ränta (efter skattereduktion)4 463 kr

   För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

  • Amortering3 188 kr
  • Driftkostnad2 145 kr
  • Månadsavgift0 kr
  kr
  kr
  kr
  kr
  %
  kr

  Anmäl intresse

   Anmäl ditt intresse via formuläret

   Karta