MDU4NnwwMDAwMDAwMDg0N3w1OA..

Våmhus / Kumbelnäs

Magiskt läge direkt vid Orsasjön! Moderna 230 kvm med Sjöutsikt och modern komfort

 • : Småhus
 • : Villa
 • : Kvarnbäcksvägen 53
 • : 6
 • : 230 kvm
 • : 7 000 kvm
 • : 2019

Stig in i en värld av rymd och elegans med detta nybyggda hus från 2019 om 230 kvm, magiskt beläget vid vackra Orsasjön. Med en perfekt blandning av modern design, många fönster för att maximera ljusinsläppet och praktiska lösningar för extra komfort erbjuder denna fastighet en oöverträffad livsstil för husägare med hög standard. Ett unikt och svårslaget läge!

Med två våningar av sofistikerad bekvämlighet är detta hem skräddarsytt för komfort och avkoppling. Stig in i det rymliga allrummet, matplatsen och köket, där en öppen planlösning skapar en känsla av rymd och gemenskap. Den värmande kaminen ger maximal mysfaktor. De fem generösa sovrummen ger gott om plats för hela familjen, varav ett har en praktisk walk-in-closet för extra förvaring och fransk balkong. De två lyxiga badrummen är utrustade med högkvalitativa bekvämligheter. Badrummet på entréplan erbjuder en dubbeldusch och bastu med enastående utsikt över Orsasjön. Badrummet på övre plan är utrustat med både dusch och badkar.

Utomhuslivet är lika imponerande, ni möts av en grusad uppfart och en väl tilltagen gräsmatta där både plommon-, och äppelträd blommar. Med närheten till Orsasjön kan ni njuta av badlivet vid sandstranden och en grillplats vid vattnet för oförglömliga stunder med familj och vänner.

Denna exklusiva fastighet är inte bara vacker utan även praktisk. Huset är designat i jordnära färger som smälter väl ihop med den omgivande naturen. Spotlights i varje fönster skapar en mysig atmosfär och bidrar till en inbjudande känsla både inomhus och utomhus. Förvaringsmöjligheter har även noga beaktats, med extra utrymme för att säkerställa att alla dina ägodelar har sin plats.

Detta fridfulla och privata läge vid Orsasjön erbjuder en enastående möjlighet att uppleva det bästa av både naturen och moderna bekvämligheter.

Välkommen att kontakta oss vid intresse och era frågor!
0250 34000 | info@pifastighet.se

Läs mer
5 995 000 kr
ENUMS_VIEWINGS_TYPE_DATE_AND_TIME

18 Apr

Kontakta oss för anmälan till visningen - förbokning är obligatoriskt Ha finansieringen klar innan visning Kontakt: 0250 -34 000 info@pifastighet.se Varmt välkomna!

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig
  Ida Larsson
  Fastighetsmäklare/Grundare
  Skog- och Lantbruk
  Nyproduktion

  +46738 455 342

  Ida@pifastighet.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Planritning

  Kalkylator

  Våmhus / Kumbelnäs

  Din kommande månadsutgift:

  23 819 kr

  • Ränta (efter skattereduktion)11 890 kr

   För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

  • Amortering8 493 kr
  • Driftkostnad3 436 kr
  • Månadsavgift0 kr
  kr
  kr
  kr
  kr
  %
  kr

  Anmäl intresse

   Anmäl ditt intresse via formuläret

   Karta