MDU4NnwwMDAwMDAwMDY2MHw1OA..

Särna / Fjätervålen

Fantastisk tomt på lugnt återvändsgränd nära backen och längdspår i Fjätervålen

 • : Tomt
 • : Ljungstigen 120

Mitt i Fjätervålen säljs nu en stor, fantastisk tomt på lugnt återvändsgränd nära backen och längdspår! Mycket generöst byggrätt på totalt 172 kvm där huvudbyggnaden ska vara ett fristående fritidshus på max 160 kvm i en våning med inredd vind alternativt souterrängvåning plus förråd/garage. En fin, lätt sluttande fjälltomt med utsikt över fjället mitt i skidåkningsparadiset.
I Fjätervålen hittar ni skidåkning för alla: 18 fina pister och 48 km längdspår, allt välpreparerat för alla typer av skidåkare. Fjätervålen har en vision: Nordens mest hållbara fjälldestination - man arbetar just nu för fullt med detaljplanen för en ny, modern och hållbar fjälldestination. Läs mer på www.fjatervalen.se

Med ett idylliskt och fridfullt läge har du som älskar natur och ett aktivt friluftsliv allt som behövs i närheten. På vintern finns det utöver skidåkning anslutning till SONDS 180 mil fantastiska skoterleder. Området är mycket snösäkert och säsongen är lång! Men även i den snöfria tiden har Fjätervålen mycket att bjuda på: bad, paddling och fiske i närliggande Lill- och Stor-Fjätan, fina vandringsleder, bär- och svampplockning.

Närmaste affär finns i Fjätervålen under säsongen och året runt på Idre Fjäll (2,5 mil), Idre by (3 mil) och i Särna (4 mil).
Välkommen att besöka tomten när det passar er - kontakta oss för era frågor.

Läs mer
1 395 000 kr
broker
Ansvarig
Kristin Jauch
Fastighetsmäklare/Grundare
Skog- och Lantbruk
Nyproduktion
Kommersiella fastigheter

+4673-84 55 341

kristin@pifastighet.se

Kontakta mig

Bilder

Kalkylator

Särna / Fjätervålen

Din kommande månadsutgift:

4 743 kr

 • Ränta (efter skattereduktion)2 767 kr

  För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

 • Amortering1 976 kr
 • Driftkostnad0 kr
 • Månadsavgift0 kr
kr
kr
kr
kr
%
kr

Anmäl intresse

  Anmäl ditt intresse via formuläret

  Karta