MDU4NnwwMDAwMDAwMDg4Nnw1OA..

Idre / Idre Fjäll - Hjelmbacken

Välkommen till fantastiska Hjelmbacken och dess magiska placering på fjället!

 • : Tomt
 • : Nedre Hjelmbackevägen 7

På Idre Fjälls exklusiva område Hjelmbacken finns chansen att förvärva en fantastisk tomt till ett accepterat pris av 3 300 000 milj - en tomt på 1027 kvm med bästa ski-in-ski-out läge och svårslagen utsikt.

Välkommen till nya området Hjelmbacken och dess magiska placering på fjället! Hjelmbacken ligger ca 750 meter över havet och på solsidan av fjället. I anslutning till tomtområdet går backarna ”Dalarnas Längsta” och ”Stugbybacken” som du enkelt tar dig till. Även längdspåret "Fjället runt" finns nära tomten.

Idre Fjäll är inte bara ett vinterparadis med många aktiviteter när minusgraderna är många. Här satsas det mycket på sommarsäsong med MTB leder, vandring, höghöjdsbana m.m. Vid centrum på Idre Fjäll finns matbutik, sport shop och flertalet restauranger.

Vill du ha fler äventyr och känner en dag för att lämna cykel eller skidorna vid stugan har Idre mycket fin natur i området. Fiskevatten för ädelfiske eller pimpelfiske, milslånga skoterleder som tar dig till bla Himmelfjäll, Grövelsjöfjällen, vandring med svampplockning eller att umgås i aktivitetscenter på Idre med bad, bowling m.m.
Välkommen till Idre Fjäll - Låt äventyret börja. www.idrefjall.se

V/A, el och fiber finns redan framdraget till tomtgräns!
Detaljplanen tillåter en generös byggyta på 200 kvm med en till två lägenheter. Som tomtägare är du fri att välja leverantör av hus alternativt bygga på egen hand.

Välkommen att besöka tomten när det passar er - kontakta oss för era frågor.

Läs mer
3 300 000 kr
broker
Ansvarig
Kristin Jauch
Fastighetsmäklare/Grundare
Skog- och Lantbruk
Nyproduktion
Kommersiella fastigheter

+4673-84 55 341

kristin@pifastighet.se

Kontakta mig

Bilder

Kalkylator

Idre / Idre Fjäll - Hjelmbacken

Din kommande månadsutgift:

11 220 kr

 • Ränta (efter skattereduktion)6 545 kr

  För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

 • Amortering4 675 kr
 • Driftkostnad0 kr
 • Månadsavgift0 kr
kr
kr
kr
kr
%
kr

Anmäl intresse

  Anmäl ditt intresse via formuläret

  Karta