MDU4NnwwMDAwMDAwMDU4M3w1OA..

Idre / Idre Fjäll

Hörntomt med naturen som granne i Idre Fjälls nya område Nedre Parkbyvägen

 • : Tomt
 • : Nedre Parkbyvägen 8
 • : 1 103 kvm

Välkommen till nya området Nedre Parkbyvägen på Idre Fjäll med fina tomter som är utspridda och har naturen som granne! Det är unikt på Idre Fjäll att det är så stort avstånd mellan tomterna. Nedre Parkbyvägen 8 är en hörntomt om 1103 kvm med generös byggrätt - här får man bygga fristående hus med byggnadsarea på 150 kvm och en byggnadshöjd på 5,5m, även sutteränghus är möjligt. Som tomtägare är du fri att välja leverantör av hus alternativt bygga på egen hand.
Denna tomt är en av bara väldigt få på Idre Fjäll där du får åka skoter direkt från tomten ut till närliggande skoterspår. Nedre Parkbyvägen ligger som första område nedanför infarten till Idre Fjälls centrum - under vägen kommer det byggas en skidtunnel för lätt framkomlighet till skidstadion. I anslutning till tomtområdet går "Snowparken" som du enkelt tar dig till. Även fantastiska längdspåret "Fjället runt" finns nära tomten.

Idre Fjäll är inte bara ett vinterparadis med många aktiviteter när minusgraderna är många. Här satsas det mycket på sommarsäsong med MTB leder, vandring, höghöjdsbana m.m. Vid centrum på Idre Fjäll finns matbutik, sport shop och flertalet restauranger.
Vill du ha fler äventyr och känner en dag för att lämna cykel eller skidorna vid stugan har Idre mycket fin natur i området. Fiskevatten för ädelfiske eller pimpelfiske, milslånga skoterleder som tar dig till bla Himmelfjäll, Grövelsjöfjällen, vandring med svampplockning eller att umgås i aktivitetscenter på Idre med bad, bowling m.m.
Välkommen till Idre Fjäll - Låt äventyret börja. www.idrefjall.se

V/A, el och fiber finns redan framdraget till tomtgräns! Tillträde enligt överenskommelse.
Välkommen att besöka tomten när det passar er - kontakta oss för era frågor.

Läs mer
2 500 000 kr
broker
Ansvarig
Kristin Jauch
Fastighetsmäklare/Grundare
Skog- och Lantbruk
Nyproduktion
Kommersiella fastigheter

+4673-84 55 341

kristin@pifastighet.se

Kontakta mig

Bilder

Kalkylator

Idre / Idre Fjäll

Din kommande månadsutgift:

8 653 kr

 • Ränta (efter skattereduktion)4 958 kr

  För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

 • Amortering3 542 kr
 • Driftkostnad153 kr
 • Månadsavgift0 kr
kr
kr
kr
kr
%
kr

Anmäl intresse

  Anmäl ditt intresse via formuläret

  Karta