MDU4NnwwMDAwMDAwMDg0M3w1OA..

Sollerön / Sollerön

Mysigt stuga vid Sollerö Camping med närhet till Siljan och många aktiviteter!

 • : Fritidshus
 • : Norsvägen 6
 • : 1

Välkommen till denna lilla pärla vid Sollerö Camping! Denna ljusa och välkomnande stuga är det perfekta valet för dig som söker en fridfull tillflyktsort med närhet till bad och aktiviteter.

Med sina 24 kvadratmeter erbjuder denna stuga en mysig och intim atmosfär som gör den till en idealisk plats för avkoppling och rekreation. Stugan rymmer bekvämt upp till 4 personer med en bäddsoffa och en våningsäng. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och ljus. Köksdel med matplats gör det enkelt att förbereda och avnjuta måltider tillsammans. Ett rymligt badrum med dusch och wc.

Med bara en kort promenad till Siljan via gångstigen "morgondoppet" kan du njuta av härliga bad och avkopplande stunder vid vattnet när som helst på dagen. Stugan är perfekt belägen med närhet till Sollerö Camping, vilket erbjuder ett brett utbud av aktiviteter för hela familjen. Från vandring och cykling till fiske och båtliv, bad och minigolf, skidspår på vintern, finns det något för alla att upptäcka och njuta av. På andra sidan vägen ligger Sollerö Golfbana.

Vid Campingen finns en restaurang och i byn vid kyrkan finns matbutiken COOP. Sollerön är även känt för sina fantastiska jordgubbar som odlas på ön. Fler aktiviteter med runt omkring ön finns för den som vill göra några utflykter!

Flertalet av inventarierna som finns i stugan idag ingår i överlåtelsen.

Välkommen med din intresseanmälan redan idag! 0250-34000 alt info@pifastighet.se

Läs mer
695 000 kr

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig
  Ida Larsson
  Fastighetsmäklare/Grundare
  Skog- och Lantbruk
  Nyproduktion

  +4673 84 55 342

  Ida@pifastighet.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Planritning

  Kalkylator

  Sollerön / Sollerön

  Din kommande månadsutgift:

  4 060 kr

  • Ränta (efter skattereduktion)1 378 kr

   För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

  • Amortering985 kr
  • Driftkostnad1 697 kr
  • Månadsavgift0 kr
  kr
  kr
  kr
  kr
  %
  kr

  Anmäl intresse

   Anmäl ditt intresse via formuläret

   Karta