MDU4NnwwMDAwMDAwMDk1MXw1OA..

Idre / Idre Fjäll

Attraktiv ski-in-ski-out timmerstuga i populära Gammelbyn nära restaurang och aktivitetscenter

 • : Småhus
 • : Villa
 • : Pernillas väg 10
 • : 3

Attraktiv ski-in-ski-out timmerstuga i populära Gammelbyn nära restaurang och aktivitetscenter. Gammelbyn ligger både nära pisten "Pernillabacken" och närmast av alla områden till aktivitetscentrum och centrumanläggningen och är mycket efterfrågad i uthyrningen! Stugan kommer att få en tomt som tillåter en större solig altan i sydläge. Stugan har en öppen planlösning med köksavdelning, matplats och TV – hörna. Tänd en skön brasa i den öppna spisen efter dagens aktiviteter. 6 bäddar är fördelade på två sovrum med fönster: sovrum 1 har två enkelsängar och två nedfällbara väggsängar, sovrum 2 har en familjesäng. Köksavdelningen är utrustad med spis, micro och kylskåp med frysfack. På utsidan hittar du motorvärmaruttag och låsbar skidförvaring.

Stor potential att skapa din egen drömbostad: tomten kommer att få ca 100 kvm byggrätt, dvs man kunde bygga ut och bygga till och även möjlighet till Attefallshus kan finnas!

Gångavstånd till centrumanläggningen med affärer, restauranger, elbilsladdning, simhall och gym. I direkt närhet finns lek- och grillplats, vallabod och tvättstuga. Idre Fjäll är en välkänd och omtyckt destination med ett av de bästa utbuden av året runt aktiviteter i hela Sverige. www.idrefjall.se.

Stugan säljs möblerad och med husgeråd, redo för uthyrning. Det föreligger uthyrningsavtal med Idre Fjäll i 24 månader som övertas och det finns redan bokade veckor för vintersäsongen, alltså fina intäkter direkt fr.o.m. tillträdesdagen. Stugan är populär året runt och har genererat ca 150-160 000 kr bruttointäkter per år de senaste åren. För aktuell översikt av beläggning, hyresintäkter och frågor om hyresavtal hänvisas till Idre Fjäll.
Tillträde sker på hösten 2024 när avstyckningen har vunnit laga kraft.

Varmt välkommen med din visningsbokning!

Läs mer
1 995 000 kr
broker
Ansvarig
Kristin Jauch
Fastighetsmäklare/Grundare
Skog- och Lantbruk
Nyproduktion
Kommersiella fastigheter

+4673-84 55 341

kristin@pifastighet.se

Kontakta mig
broker
Assisterande
Ida Larsson
Fastighetsmäklare/Grundare
Skog- och Lantbruk
Nyproduktion

+4673 84 55 342

Ida@pifastighet.se

Kontakta mig

Bilder

Planritning

Kalkylator

Idre / Idre Fjäll

Din kommande månadsutgift:

10 587 kr

 • Ränta (efter skattereduktion)3 957 kr

  För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

 • Amortering2 826 kr
 • Driftkostnad3 804 kr
 • Månadsavgift0 kr
kr
kr
kr
kr
%
kr

Anmäl intresse

  Anmäl ditt intresse via formuläret

  Karta