MDU4NnwwMDAwMDAwMDYwNnw1OA..

Idre / Idre Himmelfjäll

Modernt fjällhus med hög mysfaktor

Smarta materialval, fjällkänsla, rymligt och modernt!

 • : Småhus
 • : Villa
 • : Piscesvägen 11
 • : 6
 • : 134 kvm
 • : 2023

Välkomna till Idre Himmelfjäll och en toppmodern nyproducerad fjällstuga med fin utsikt. Här på Piscesvägen möter du en fjälldröm med stora härliga spröjsade fönster, träfasad, altan och en entre belagd med gatsten.

När du kliver in i huset får du direkt en känsla av fjällen och att här vill jag spendera mina lediga dagar. Planlösningen är genomtänkt med klinker på golv i hallen och ett fönster för ljusinsläpp, tre sovrum på entréplan, badrum med bastu och dusch. Dessutom finns ytterligare ett badrum med dusch, tvättpelare, torkskåp och bergvärmepump. Det magiska med huset är dess allrum med ljusinsläpp från stora fönster ända upp till tak och värmande kamin som är centrerad i rummet. Planlösningen är öppen mot köket som är välutrustad. Du får plats med en stor matgrupp upp till 14 personer.
Huset har även en övervåning med två sovrum och toalett. Dessutom finns ett allrum som är perfekt som tv-rum eller kontor.

Smarta val av material med kök från IKEA som erbjuder lång garanti, det är perfekt vid uthyrning.

Ta chansen att förvärva en toppmodern nyproducerad fjällstuga i sagolika Himmelfjäll! Himmefjäll expanderar hela tiden och utvecklar sina aktiviteter med nya liftar och nedfarter, restauranger m.m.

Om du önskar kan du köpa till möbelpaket som även inkluderar uppsättning i rummen. Då kommer du till en färdig och möblerad stuga! Även ett skotergarage kan gå att få som tillval. Ett skidförråd ingår och finns i huset.

Bilderna är inspirationsbilder från visningshuset som står på Colestiumvägen 2. Visningshuset på Colestiumvägen genererade mycket fina uthyrningsintäkter: från påsk 2022-påsk 2023 intäkter efter provision på ca 240 000 kr. På Piscesvägen 11 väljer ni själva om ni vill hyra ut, inget krav föreligger.

Tillträde sensommaren 2024.

För bokning av visning i Colestium 2 - kontakta oss. Välkomna att besöka tomten Piscesvägen 11 när det passar dig.
Kontaktuppgifter till oss på Särna-Idre kontoret: 0253-31 000 | info@pifastighet.se.

Läs mer
5 950 000 kr
Budgivning pågår
Kontakta mäklaren för visning

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig
  Kristin Jauch
  Fastighetsmäklare/Grundare
  Skog- och Lantbruk
  Nyproduktion
  Kommersiella fastigheter

  +4673-84 55 341

  kristin@pifastighet.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Planritning

  Kalkylator

  Idre / Idre Himmelfjäll

  Din kommande månadsutgift:

  23 353 kr

  • Ränta (efter skattereduktion)11 801 kr

   För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

  • Amortering8 429 kr
  • Driftkostnad3 123 kr
  • Månadsavgift0 kr
  kr
  kr
  kr
  kr
  %
  kr

  Anmäl intresse

   Anmäl ditt intresse via formuläret

   Karta