MDU4NnwwMDAwMDAwMDUzN3w1OA..

Idre Himmelfjäll / Idre Himmelfjäll

Nyproducerad fjällvilla på Idre Himmelfjäll

 • : Småhus
 • : Villa
 • : Piscesvägen 14
 • : 6
 • : 134 kvm
 • : 2022/2023

Välkomna till Idre Himmelfjäll och en nyproducerad fjällvilla! Här på Piscesvägen möter du en fjälldröm med stora härliga spröjsade fönster, träfasad, trädäck och fin utsikt.

När du kliver in i huset får du direkt en känsla av fjällen och att här vill jag spendera mina lediga dagar. Planlösningen är genomtänkt med klinker på golv i hallen och ett fönster för ljusinsläpp, tre sovrum på entréplan, badrum med bastu och dusch. Dessutom finns ytterligare ett badrum med dusch, tvättpelare och bergvärmepump. Det magiska med huset är dess allrum med ljusinsläpp från stora fönster ända upp till tak och värmande kamin som är centrerad i rummet. Planlösningen är öppen mot köket som är välutrustad. Du får plats med en stor matgrupp upp till 14 personer.
Huset har även en övervåning med två sovrum och toalett. Dessutom finns ett allrum som är perfekt som tv-rum eller kontor.

Ta chansen att förvärva en fin ny producerad fjällstuga i sagolika Himmelfjäll! Himmefjäll expanderar hela tiden och utvecklar sina aktiviteter med nya liftar och nedfarter, restauranger m.m.

Om du önskar kan du köpa till möbelpaket som även inkluderar uppsättning i rummen. Då kommer du till en färdig och möblerad stuga! Även ett skotergarage kan gå att få som tillval. Ett skidförråd ingår och finns i huset.

Huset är redan rest och är redo för inflytt vår/sommar 2023. Bilderna är inspirationsbilder från visningshuset som står på Colestiumvägen 2. Visningshuset på Colestiumvägen genererade mycket fina uthyrningsintäkter: från påsk 2022-påsk 2023 intäkter efter provision på ca 240 000 kr. På Piscesvägen 14 väljer ni själva om ni vill hyra ut, inget krav föreligger.

Läs mer
5 950 000 kr

  Anmälan visning


  broker
  Ansvarig
  Kristin Jauch
  Fastighetsmäklare

  +4673-84 55 341

  kristin@pifastighet.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Planritning

  Anmäl intresse

   Anmäl ditt intresse via formuläret


   Karta