MDU4NnwwMDAwMDAwMDU0NXw1OA..

Idre / Idre Himmelfjäll

Himmelfjälls exklusiva område, ta chansen att förvärva en tomt här!

 • : Tomt
 • : Polarisvägen 26
 • : 1 745 kvm

Idre Himmelfjälls exklusiva område, Polaris. Nu har du chansen att förvärva den här tomten om hela 1 745 kvm! Här har du ett högt läge med fin utsikt och ett stenkast från skidbackarna och stolliften Valhallia Express. Här på Polaris finns inget krav på uthyrningsavtal via Idre Himmelfjäll, du väljer helt fritt. En unik möjlighet!

Info om byggnad: Tak ska vara av matt grå/svart tegel-/betongpannor eller av vegetativ art eller trä. Fasad ska utformas i huvudsak i trä och ges mörk matt färg, Byggnad med souterrängvåning skall utföras. På fastighet får 1 huvudbyggnad innehållande max 1 lägenhet uppföras. Minsta exploatering är 140 kvadratmeter byggnadsarea per fastighet. Största exploatering är 300 kvadratmeter byggnadsarea per fastighet. Läs mer i bifogad detaljplan för området.
På fastigheten är del av V/A avgiften erlagd.

Om Idre Himmelfjäll:
Bo i Sveriges nyaste skidanläggning - Idre Himmelfjäll med 22 nedfarter och åtta liftar och en topp 872 meter över havet. Området är anpassat för våra mindre åkare och även för de äldre. Idre Himmelfjäll har nyligen öppnat fyra nya nedfarter och fortsätter att växa som alpinanläggning. Det fantastiska fjället ligger i trolsk dalaskog med vackra vyer och slingriga nedfarter. Mer nytt för i år är den nya restaurangen Älgen och Renen som har à la carte och barnvänliga måltider. Utveckling sker hela tiden!
Idre bjuder på Sveriges största åretruntanläggning och är välkänt för såväl alla sorters vinteraktiviteter: utförs- och längdskidåkning, skoter, snöskovandring, hundspannsturer som möjlighet till mycket omväxlande barmarksaktiviteter: fjällvandring, bär- och svampplockning, kanot, fiske (även flugfiske!), jakt, ridning, cykling, padel och golf på "Sveriges vackraste golfbana".

Pistkarta:
https://www.idrehimmelfjall.se/skidakning/pistkarta/

Välkommen att besöka tomten när det passar dig.

Läs mer
2 300 000 kr

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig
  Ida Larsson
  Fastighetsmäklare/Grundare
  Skog- och Lantbruk
  Nyproduktion

  +46738 455 342

  Ida@pifastighet.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Kalkylator

  Idre / Idre Himmelfjäll

  Din kommande månadsutgift:

  7 973 kr

  • Ränta (efter skattereduktion)4 562 kr

   För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

  • Amortering3 258 kr
  • Driftkostnad153 kr
  • Månadsavgift0 kr
  kr
  kr
  kr
  kr
  %
  kr

  Anmäl intresse

   Anmäl ditt intresse via formuläret

   Karta