MDU4NnwwMDAwMDAwMDg3M3w1OA..

Orsa / Centralt

2:a i centrala Orsa med gångavstånd till badstrand, centrum och aktiviteter!

 • : Bostadsrätt
 • : Lägenhet
 • : Storgatan 15B
 • : 2

Just nu förbereder vi en försäljning! För förhandsvisning kontakta oss!
Välkomna till en bostad som är bekvämt placerad i centrala Orsa, bara en kort promenad från både den vackra Orsasjön och Orsa centrum. Välkommen in i ett ljust och modernt kök, komplett med en mysig matplats där du kan njuta av måltider och samtal. Det rymliga vardagsrummet bjuder in till avkoppling och underbara stunder på balkongen, där du kan njuta av frisk luft och en kopp kaffe.

Sovrummet är både bekvämt och praktiskt med garderober som ger gott om förvaringsutrymme. Badrummet är funktionellt och bekvämt med en egen tvättmaskin, vilket gör tvätten till en enkel och smidig process.

Denna lägenhet är välorganiserad med gott om förvaringsutrymme i hallen, vilket ger dig möjlighet att hålla organiserat. Med sin perfekta kombination av moderna bekvämligheter och närhet till natur och stadsliv är denna lägenhet ett fantastiskt val för den som söker både komfort och bekvämlighet i centrala Orsa.

Tillhörande vindsförråd som är vältilltaget och har gott om plats. Du tar dig smidigt dit då ingången är i samma trapphus som bostaden. Ett mindre förråd i källarplan ingår också.

Endast 15-20 minuter till den populära läggningen Orsa Grönklitt. Här erbjuds aktiviteter hela året om!

Välkommen med din intresseanmälan redan idag!
0250-34 000 | info@pifastighet.se

Läs mer
850 000 kr
broker
Ansvarig
Ida Larsson
Fastighetsmäklare/Grundare
Skog- och Lantbruk
Nyproduktion

+4673 84 55 342

Ida@pifastighet.se

Kontakta mig

Bilder

Planritning

Kalkylator

Orsa / Centralt

Din kommande månadsutgift:

3 245 kr

 • Ränta (efter skattereduktion)1 686 kr

  För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

 • Amortering1 204 kr
 • Driftkostnad355 kr
 • Månadsavgift0 kr
kr
kr
kr
kr
%
kr

Anmäl intresse

  Anmäl ditt intresse via formuläret

  Karta