MDU4NnwwMDAwMDAwMDg2N3w1OA..

Sörsjön / Näsfjället

Stor tomt med underbar utsikt vid Näsfjället nära längd- och skoterspår

 • : Tomt
 • : Tågbärsvägen 5
 • : 1 809 kvm

I direkt närhet till Näsfjället har ni nu chansen att köpa en stor tomt på över 1800 kvm som ligger nära både längd- och skoterspår. Tomten har ett naturskönt och lugnt läge i en återvändsgränd med utsikt över Näsfjället. Del av elanslutningsavgiften redan erlagd!
Du som älskar lugn och ro, natur och ett aktivt friluftsliv har allt som behövs i närheten. På vintern finns det utöver skoter- och längdåkning även möjlighet att åka alpint på Näsfjället, bara 2 km bort när anläggningen är i drift (inte just nu). Området är mycket snösäkert och säsongen är lång. Men även i den snöfria tiden har Näsfjället mycket att bjuda på: närhet till Fulufjällets nationalpark, fina vandringsleder, cykling, bär- och svampplockning, fiske och jakt.
Närmaste affär, bensinstation, restaurang och spa finns i Sörsjön ca 1 mil bort. Till Stötens alpinanläggning och den nya flygplatsen är det bara 4-5 mil, till Sälenfjällen 5-6 mil.

Välkommen att besöka tomten när det passar er - kontakta oss för era frågor.

Läs mer
595 000 kr
broker
Ansvarig
Kristin Jauch
Fastighetsmäklare/Grundare
Skog- och Lantbruk
Nyproduktion
Kommersiella fastigheter

+4673-84 55 341

kristin@pifastighet.se

Kontakta mig

Bilder

Kalkylator

Sörsjön / Näsfjället

Din kommande månadsutgift:

2 023 kr

 • Ränta (efter skattereduktion)1 180 kr

  För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

 • Amortering843 kr
 • Driftkostnad0 kr
 • Månadsavgift0 kr
kr
kr
kr
kr
%
kr

Anmäl intresse

  Anmäl ditt intresse via formuläret

  Karta