MDU4NnwwMDAwMDAwMDQ0OHw1OA..

Idre / Idre Himmelfjäll

Gedigen fjällstuga i fulltimmer nära backar, längd- och skoterspår

 • : Fritidshus
 • : Övrigt
 • : Topphedenbacken 18
 • : 6
 • : 143 kvm
 • : 1 931 kvm
 • : 2018

Med glädje presenterar vi nu ett gediget timmerhus med härligt fjällkänsla högt upp på Topphedenbacken. Ett hus i modern tappning där snickarglädjen lyser igenom i hela stugan. Här kan du skapa nya fina minnen i ett hus byggt 2017 med hela 5 sovrum, 2 badrum, stort kök med god yta för umgänge och likaså vardagsrum med braskamin. Här kan hela familjen och vänner trivas tillsammans då huset erbjuder hela 143 kvm. Vidare finns en rymlig altan med vedeldad badtunna och god plats för lounge grupp. Från altanen har du fin utsikt mot Himmelfjälls skidbackar.
Effektiv uppvärmning med vattenburen golvvärme i betongplattan med bergvärmepump.

Stugan är har en genomtänkt planlösning och utemiljö för att trivas årets alla årstider!
Ett stenkast från stugan går skidbackarna och längdspår - nästa säsong även med nytt spår "Fjället runt"! Med enkla medel tar du dig till skoterspåret.
Idre Himmelfjäll växer och fler nedfarter och liftar planeras. Nyligen har en ny restaurang öppnat på fjället, Renen & Älgen som även har en mindre affär. Idre är en storsatsande destination på året runt aktiviteter - förutom Himmelfjälls 23 nedfarter och längdspår finns det full med aktiviteter på sommarhalvåret. På sommaren förvandlas vinterparadiset till en sommardestination med MTB leder, fjällvandring och klätterbana m.m.

Stugan säljs möblerad och med husgeråd, redo för uthyrning. Tillträde kan ske enligt överenskommelse (tidigast i slut av januari 2023). Det föreligger uthyrningsavtal med Himmelfjäll som övertas och det finns redan några bokade veckor, alltså fina intäkter direkt fr.o.m. tillträdesdagen. Det är enbart vecka 9 som inte genererar intäkter men är bokat av ägaren. År 2021 har stugan genererat ca 280 000 kr nettointäkter (dvs. efter provision)! För aktuell översikt av beläggning och hyresintäkter hänvisas till Himmelfjäll.

Läs mer
6 995 000 kr

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig
  Kristin Jauch
  Fastighetsmäklare/Grundare
  Skog- och Lantbruk
  Nyproduktion
  Kommersiella fastigheter

  +4673-84 55 341

  kristin@pifastighet.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Planritning

  Kalkylator

  Idre / Idre Himmelfjäll

  Din kommande månadsutgift:

  28 013 kr

  • Ränta (efter skattereduktion)13 873 kr

   För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

  • Amortering9 910 kr
  • Driftkostnad4 230 kr
  • Månadsavgift0 kr
  kr
  kr
  kr
  kr
  %
  kr

  Anmäl intresse

   Anmäl ditt intresse via formuläret

   Karta