MDU4NnwwMDAwMDAwMDM4Mnw1OA..

Idre / Idre Himmelfjäll

Stor, fin tomt på Himmelfjäll med grönområdet som granne och direkt intill pisten

 • : Tomt
 • : Ursa Minorvägen 4
 • : 1 260 kvm

På Himmelfjäll har du chansen att köpa en fin, stor, lättbebyggd tomt med grönområdet som granne och som ligger direkt intill Sagaliften och nedfarten Trolltrillet. Ursa Majorvägen 4 ligger i Mercurius område, nära till allt - du ser liften och längdspåret från fönstret och har gångavstånd till restaurangen Renen & Älgen. Här behöver du inte bilen för att tar dig runt. Med de stora tomterna i området och grönområdet nedanför är det mycket plats mellan husen och du har fin utsikt över Norska fjällen.
Ett 3-årigt uthyrningsavtal med Idre Himmelfjäll ingår. Fastighetsägaren har betalt del av VA avgiften och har redan bekostat en nybyggnadskarta. Tomten är redo för bebyggelse: VA, el och fiber är framdragen till tomtgräns (anslutningsavgifter tillkommer). Detaljplanen tillåter en generös byggyta på 250 kvm med en byggnadshöjd upp till 6m. Som tomtägare är du fri att välja leverantör av hus alternativt bygga på egen hand.

Bo i Sveriges nyaste skidanläggning - Idre Himmelfjäll med 22 nedfarter och åtta liftar och en topp 872 meter över havet. Området är anpassat för våra mindre åkare och även för de äldre. Idre Himmelfjäll har nyligen öppnat fyra nya nedfarter och fortsätter att växa som alpinanläggning. Det fantastiska fjället ligger i trolsk dalaskog med vackra vyer och slingriga nedfarter. Mer nytt för i år är den nya restaurangen Älgen och Renen som har à la carte och barnvänliga måltider. Utveckling sker hela tiden!
Idre bjuder på Sveriges största åretruntanläggning och är välkänt för såväl alla sorters vinteraktiviteter: utförs- och längdskidåkning, skoter, snöskovandring, hundspannsturer som möjlighet till mycket omväxlande barmarksaktiviteter: fjällvandring, bär- och svampplockning, kanot, fiske (även flugfiske!), jakt, ridning, cykling, padel och golf på "Sveriges vackraste golfbana".

Välkommen att besöka tomten när det passar er - kontakta oss för era frågor.

Läs mer
1 495 000 kr

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig
  Kristin Jauch
  Fastighetsmäklare/Grundare
  Skog- och Lantbruk
  Nyproduktion
  Kommersiella fastigheter

  +4673-84 55 341

  kristin@pifastighet.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Kalkylator

  Idre / Idre Himmelfjäll

  Din kommande månadsutgift:

  5 236 kr

  • Ränta (efter skattereduktion)2 965 kr

   För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

  • Amortering2 118 kr
  • Driftkostnad153 kr
  • Månadsavgift0 kr
  kr
  kr
  kr
  kr
  %
  kr

  Anmäl intresse

   Anmäl ditt intresse via formuläret

   Karta