MDU4NnwwMDAwMDAwMDU0MHw1OA..

Våmhus / Kumbelnäs

Bygg nytt i vacker bymiljö med utsikt mot Orsasjön!

  • : Tomt
  • : Vassbäcksvägen
  • : 2 536 kvm

Drömmen om att bygga nytt i lantligt läge med närhet till vattnet, den chansen finns nu! Här välkomnas du till en vacker bymiljö med närhet till Orsasjön. Kumbelnäs erbjuder även en båthamn där du kan ta båten ut på Orsasjön och dess fina öar. Tomten erbjuder lätt lutning ner mot sjön och ger utsikt mot sjön. Från tomten har du fina vyer åt flera håll.

Nu har du chansen att bygga nytt i trevlig miljö med gårdar i omgivningen. Fördelen med att bygga nytt är att du inte behöver betala fastighetsskatt på 15 år samt att du har fria händer att designa huset som du önskar, enligt ditt bygglov. Det finns godkänt förhandsbesked för byggnation av ett enbostadshus samt information från Nodava att möjligheter finns att ansluta sig eftersom att ledningen går nedanför tomten. Läs mer om det i dokumentet i annonsen. under "dokument & länkar".

Här bor du mittemellan de två orterna Mora och Orsa. Till Mora är det ca 15 km och till Orsa 11 km.

Skola finns i Våmhus som har F-6 och kommunikationer med buss finns. I Våmhus finns även en liten affär och tankstation.

Åk förbi tomten och känns på det härliga läget, kliv ur bilen och gå på tomten. Det kan du göra när det passar dig! Kontakta oss om du har några frågor eller vill ha en visning av tomten.

Läs mer
450 000 kr
broker
Ansvarig
Ida Larsson
Fastighetsmäklare

+46738 455 342

Ida@pifastighet.se

Kontakta mig

Bilder

Anmäl intresse

    Anmäl ditt intresse via formuläret


    Karta