MDU4NnwwMDAwMDAwMDUzOXw1OA..

Lillhärdal / Lillhärdal/Härjedalen

Stor gård med många fantastiska möjligheter att uppfylla er drömgård!

 • : Småhus
 • : Villa
 • : Västmovägen 25 och 27
 • : 5
 • : 170 kvm
 • : 1934

Varmt välkommen till en stor gård i hemtrevliga Lillhärdal i Härjedalen. Här har det senast för nått år sedan drivits ett eget snickeri med sågverk. Tack vare alla utrymmen och maskiner som fortfarande är fungerande och kan tas i burk på ett smidigt sätt kan du bara starta igång! Alla inventarier i uthusen kommer att ingå, det är bra redskap för dig som vill bedriva en egen verksamhet inom skog och mark. Till och med möjligt att ha enklare djurhållning. Gården och tomten är så pass stor att du skulle kunna ha större djurhållning om det är din dröm. Totalt erbjuds 30 200 kvm mark som är delvis skog, ängsmark, gräsmatta och myr, en hel blandning av natur precis utanför dörren.

Det unika med denna gård och bostad är att husets egna kök är handgjort på gården av nuvarande ägare! Helt fantastiskt! Vidare i det 120 kvm stora huset har du tre sovrum, allrum, kök med matplats, wc, badrum samt en källare med matkällare, värmepump och förvaring. Huset värms upp med ved och kan ställas in på elpatron. Du är även med i köket en luftvattenpump som du kan koppla in om du vill ändra värmesystemet. Huset i säg är uppbyggt på källare med träfasad, 2-glas fönster, plåt på taket och har rustats upp under tiden som nuvarande ägare har bott där. Detta hus har varit bebott senaste tiden.

Den timrade gäststugan som även säljes är på ca 50 kvm uppskattad area och inrymmer ett kök med vedspis, vanlig spis, kyl och frys, ett rum med gamla fina trägolv med 4 sängar och soffmöbler, badrum med dusch och wc. Denna stuga är renoverad och är i gott skick. Den har hyrts ut till personer som jagar i området. Timmer både utvändig och stomme, plint grund, tegelpannor på tak och 2-glas fönster.

Bara 100 meter bort går skoterleden som tar dig på härliga turer. Även hundspannsleder går i närheten. Naturen är precis utanför din dörr!
I Lillhärdal finns skola för barnen från ÅK 0-6.

Välkommen att kontakta oss för mer information eller bokning av visning! Är du nyfiken redan nu kan gå på digital videovisning redan idag, klicka på länken i annonsen under "filer och länkar".

Välkommen hem!

Läs mer
990 000 kr
1 000 000 kr2023-01-09 09:292
950 000 kr2023-01-05 09:571
Kontakta mäklaren för visning

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig
  Ida Larsson
  Fastighetsmäklare/Grundare
  Skog- och Lantbruk
  Nyproduktion

  +46738 455 342

  Ida@pifastighet.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Kalkylator

  Lillhärdal / Lillhärdal/Härjedalen

  Din kommande månadsutgift:

  5 977 kr

  • Ränta (efter skattereduktion)1 964 kr

   För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

  • Amortering1 403 kr
  • Driftkostnad2 610 kr
  • Månadsavgift0 kr
  kr
  kr
  kr
  kr
  %
  kr

  Anmäl intresse

   Anmäl ditt intresse via formuläret

   Karta