MDU4NnwwMDAwMDAwMDYzN3w1OA..

Idre / Idre Fjäll

Fräsch, praktisk lägenhet i fantastiskt centralt ski-in-ski-out läge på Idre Fjäll

 • : Bostadsrätt
 • : Lägenhet
 • : Västvägen 119
 • : 1
 • : 30 kvm
 • : 1978

Fräsch, praktisk lägenhet i fantastiskt centralt ski-in-ski-out läge i Idre Fjälls populära Västbyn. Från lägenheten är det ett stenkast till Västbacken, längdspåren och till centrumanläggningen med affärer, restauranger, simhall och gym. Elbilsparkering i direkt närhet. Idre Fjäll är en välkänd och omtyckt destination med ett av de bästa utbuden av året runt aktiviteter i hela Sverige. www.idrefjall.se.
Den praktiska lägenheten med en öppen planlösning, allt i ett - allrum med köksavdelning, soffa, TV och matplats erbjuder plats för upp till 4 personer. Det finns sovalkov med en enkelsäng och en nedfällbar väggsäng och en enkelsäng och en nedfällbar väggsäng i allrummet. Köksavdelningen är utrustad med spis, micro, kyl och liten frys. Badrummet har WC och dusch. Framför huset är det parkering med motorvärmaruttag.

Lägenheten ingår i en bostadsrättsförening med totalt 20 mindre lägenheter i flerbostadshus (101-120) och 15 timrade småstugor (121-135). I den förmånliga månadsavgiften på 2110kr ingår allt: 1935 kr för vatten, avlopp, avfall, vägunderhåll, snöröjning, fastighetsel, försäkring för föreningens byggnader och 175 kr i hushållsel/uppvärmning som betalas till brf.

Lägenheten säljs möblerad och med husgeråd, redo för uthyrning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Det föreligger uthyrningsavtal med Idre Fjäll som övertas och det finns redan bokade veckor för vintersäsongen, alltså fina intäkter direkt fr.o.m. tillträdesdagen. Lägenheten är mycket populär året runt och har genererat ca 120- 150 000 kr bruttointäkter per år de senaste åren. För aktuell översikt av beläggning och hyresintäkter hänvisas till Idre Fjäll.
Då lägenheten är uthyrd kan visningar bara ske på bytesdagen (lördag) - varmt välkommen med din visningsbokning!

Läs mer
1 550 000 kr

  Anmälan visning


  broker
  Ansvarig
  Kristin Jauch
  Fastighetsmäklare

  +4673-84 55 341

  kristin@pifastighet.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Anmäl intresse

   Anmäl ditt intresse via formuläret


   Karta