MDU4NnwwMDAwMDAwMDkzNHw1OA..

Idre / Idre Himmelfjäll

Fin fjällstuga med magiskt fönsterparti och högt i tak! Möjligt att stycka av den stora tomten

 • : Fritidshus
 • : Villa
 • : Virgovägen 4
 • : 4

Välkomna till Virgovägen 4 på Idre Himmelfjäll. I ett kanonläge med direkt närhet till skidbacken FJÄLLJÄTTEN, ca 80 meter från stugan. Du tar dig enkelt vidare till hela skidanläggningen.
Du välkomnas in av ett fantastisk ljus från de stora fönsterpartierna i vardagsrummet som sträcker sig från golv till tak. Öppen planlösningen mellan kök och vardagsrum.
Fjällstugans 98 kvm i boarea erbjuder 3 sovrum varav två med våningssäng vilket möjliggör plats för minst 8 bäddar och fler om önskas. Vidare i stugan återfinns ett badrum med egen tvättmaskin - perfekt för längre vistelser. Självklart finns bastu! Sovloft med plats för möblemang.

Inventarier i huset inkl husgeråd kommer att ingå i överlåtelsen.

Huset är ett "Jularbostugan" hus med den klassiska fjällkänslan!

Stor tomt på 1357 kvm! Detaljplanen lämnar möjligheter för avstyckning av tomten och/eller bygga en till stuga - läs mer i bifoga detaljplan.

Skoterleden i närheten av tomten.

Pågående uthyrningsavtal med Idre Himmelfjäll finns - Man kan säga upp avtalet senast 30/8 innevarande år och då upphör det att gälla 30/4 året därpå. Ingen kostnad är förenat med uppsägningen. De veckor som är bokade måste hyras ut. Nuvarande ägare har netto intäkter på 130.000kr, de har valt att nyttja stuga själva flertalet veckor per år. Det finns möjligheter för fler uthyrningsveckor.

Välkomna till din nästa fjälldröm!

Läs mer
4 995 000 kr
broker
Ansvarig
Ida Larsson
Fastighetsmäklare/Grundare
Skog- och Lantbruk
Nyproduktion

+4673 84 55 342

Ida@pifastighet.se

Kontakta mig

Bilder

Planritning

Kalkylator

Idre / Idre Himmelfjäll

Din kommande månadsutgift:

20 459 kr

 • Ränta (efter skattereduktion)9 907 kr

  För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

 • Amortering7 076 kr
 • Driftkostnad3 476 kr
 • Månadsavgift0 kr
kr
kr
kr
kr
%
kr

Anmäl intresse

  Anmäl ditt intresse via formuläret

  Karta